Je bekijkt nu Het Amsterdams Studentendebat

Het Amsterdams Studentendebat

Op 20 november, de maandag voor de Tweede Kamerverkiezingen, organiseren ASVA Studentenvakbond, Room for Discussion, en de Amsterdamse Kamer van Verenigingen (AKvV) het Amsterdams Studentendebat.

Om de Amsterdamse student een houvast te bieden bij de verkiezingen, gaan jonge kandidaat-kamerleden elkaar het vuur aan de schenen leggen in de Zuiderkerk. Deze avond geen pensioenfondsen, maar basisbeurzen. Thema’s die studenten aangaan, zullen extra uitgelicht worden.

Haal een ticket via de website om bij deze avond te zijn, zodat je woensdag 22 november vol vertrouwen je beslissing kan maken in het stemhokje!

Details van het debat:
Datum: 20 november 2023
Tijd: 20:00 – 22:00 uur
Locatie: Zuiderkerk, Amsterdam
Ticketprijs: €4 inclusief drankje
Tickets zijn verkrijgbaar via www.asva.nl/debat

Om de Amsterdamse student een houvast te bieden bij de verkiezingen, organiseren ASVA, Room for Discussion, en de AKvV het Amsterdams Studentendebat.

Op 20 november, de maandag voor de Tweede Kamerverkiezingen, gaan jonge kandidaat-kamerleden elkaar het vuur aan de schenen leggen in de Zuiderkerk. Haal een ticket via de website om bij deze avond te zijn, zodat je woensdag 22 november vol vertrouwen je beslissing kan maken in het stemhokje!