Word bestuur bij de Amsterdamse Kamer van Verenigingen!

De Amsterdamse Kamer van Verenigingen (AKvV) is een koepelorgaan voor 25 studentenverenigingen in Amsterdam. Indirect vertegenwoordigt de AKvV zo’n 10.000 studenten. Je staat als bestuur voornamelijk in direct contact met verenigingsbestuurders van de lidverenigingen. De AKvV heeft een ondersteunende functie waarin zij haar lidverenigingen informeert, faciliteert en stimuleert. Dit gebeurt middels onze drie pijlers: belangen behartigen, verbinden en promoten.

De Amsterdamse Kamer van Verenigingen is op zoek naar een nieuwe bestuurder voor 2021 - 2022

Heb jij hart voor het Amsterdamse verenigingsleven? Wil jij je ontwikkelen en bestuurservaring opdoen? Kan jij mensen uitleggen waarom een studentenvereniging zo fantastisch is? Ben jij het nieuwe gezicht van de Amsterdamse Kamer van Verenigingen?

Herken jij jezelf in deze vragen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je motivatiebrief en cv op naar  rikderooij@outlook.com vóór 17 oktober en wie weet ben jij volgend jaar de belangenbehartiger van de Amsterdamse studentenverenigingen!

Hoe kan je ons helpen?

De AKvV is een parttime bestuur. Dit houdt in dat een bestuurslid zijn of haar taken kan combineren met studie of andere werkzaamheden. De AKvV neemt zo’n 20 uur per week in beslag. Het is mogelijk om een bestuursbeurs aan te vragen bij de onderwijsinstellingen. De AKvV is momenteel opzoek naar iemand die één van de volgende twee functies wil vervullen:

  • Quaestor (penningmeester)
  • Assessor (algemeen bestuurslid)

De functieomschrijvingen vind je onderaan deze pagina.

Sollicitatieprocedure

Ben jij enthousiast geworden? Om te solliciteren voor een bestuursfunctie vragen we een motivatiebrief en een cv. Schrijf in de motivatiebrief minimaal:

  • Je naam
  • Je vereniging
  • Motivatie
  • Geambieerde bestuursfunctie(s) met motivatie

Stuur je motivatie en cv naar rikderooij@outlook.com vóór 17 oktober en solliciteer!

Als Praeses sta je midden in het bestuur. Je bent goed in communiceren, kan plannen als een pro en houdt altijd het overzicht.
Sterre Ancher, Praeses 2020 - 2021
Als ab Actis bewaak je de huisstijl op de website, social media, en in alle uitgaande communicatie. Zo heb ik alle eindredactie in handen en ben ik overal bij betrokken!
Lola de Wit, ab Actis 2020 - 2021
De financiële gezondheid van de AKvV is één van mijn vele verantwoordelijkheden. Ik onderhoud het zakelijk contact bij bedrijven en zet mij als algemeen bestuurslid in voor verschillende portefeuilles.
Erik den Hartog, Quaestor 2020 - 2021
Het ene moment zit ik om de tafel met de onderwijsinstellingen, het andere moment is er een online borrel met andere bestuurders van verenigingen. Die afwisseling maakt het zo leuk.
Iris Hoornsman, Vice-Praeses 2020 - 2021
Als assessor heb je de vrijheid om je functie helemaal zelf in te vullen. Van acquisitie binnen halen tot het organiseren van de Verenigingen Overleggen, flexibiliteit is een must.
Teun Wijsman, Assessor 2020 - 2021